71

Гъмжи от полиция за 8.XII: Нощни клубове и заведения под контрол

Пловдивската полиция е предприела крути мерки по повод предстоящия студентски празник. Предвидено е осезаемо присъствие на униформени в районите на хотели, къщи за гости, заведения и нощни клубове, където се очаква да има масови събирания по случай празника.

В дните преди и след 8 декември са организирани и специализирани полицейски операции за контрол по спазването на изискванията на Закона за движение по пътищата. Униформените ще следят за недопускане на нарушения на скоростните режими, шофиране след употреба на алкохол и/или наркотични вещества или техни аналози, установяване на шофьори без книжки, техническа изправност на автомобилите, наличие на валидна застраховка „Гражданска отговорност“ и други. При натоварен трафик екипите ще регулират и подпомагат движението по основните пътни артерии.

Засилени проверки ще има и по отношение на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

От полицията в Пловдив призовават студентите за разумно и безопасно поведение. От там напомнят на тези, които ще поемат на път с автомобилите си, да бъдат отговорни и дисциплинирани зад волана. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?