Следвайте ни

Фритюрник подпали заведение край Пловдив

viber icon

Запалена мазнина от фритюрник подпали заведение в Хисаря. Това съобщиха за "Марица" от пожарната служба в града под тепетата. Веднага бил подаден сигнал на тел. 112, след което на място пристигнали местните огнеборци. Щетите не са сериозни. Пламъците са унищожили документи, черна и бяла техника. 

Общо 30 сигнала за пожари са получени в оперативния център на пожарната в Пловдив в рамките на последното денонощие, като само 5 от тях са с материални щети. При 17 от сигналите пожарните автомобили са излизали да гасят сухи треви и храсти.

В обедните часове вчера пламнал покрива на вила в местността "Божова градина" до Съединение. Огънят тръгнал от запалени треви покрай къщата, обхванал е навес и бързо се е разпространил към сградата. В овладяването на огнената стихия са се включили четири пожарни екипа. Унищожени са 20 кв. м. от покривната конструкция на  

Неправилно ползване на електроуред пък е причинило пожар в асеновградския квартал "Долни Воден". Частично унищожени са само мебели в лятна кухня, откъдето е тръгнал огъня. Благодарение на бързата намеса на екип огнеборци от Асеновград не са допуснати по-сериозни материални щети. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?