46

Филм на ужасите: Нервак подгони жена си с брадва, глобиха го 100 лв.

Нервак от Карлово се размина с глоба от 100 лв., след като налетя на жена си с брадва. Грозните сцени се разиграли по повод възникнал скандал между двамата. Мъжът й нанесъл удари, след което грабнал брадвата, разбил врата с нея и заплашил любимата с убийство. За това бил подаден сигнал на тел. 112 от сина им, който станал пряк свидетел на скандала. На място пристигнали полицаи, които обаче не могли да осъществят контакт с насилника. Разяснили на съпругата му процедурата, по която може да се защити.

Малко по-късно същия ден тя пожелала да вземе от дома си лични вещи, но там била посрещната от нервака, който отново проявил агресия към нея. Синът им повторно сигнализирал тел. 112. На място отново се отзовали служители на реда, които този път открили насилника на двора. Обяснили му, че идват по сигнал и му поискали документ за самоличност. Разяреният съпруг започнал да псува и обижда полицейските служители, заявявайки, че в собствената си къща може да прави каквото си поиска. Не представил личната си карта, а започнал да буйства и се нахвърлил се върху единия униформен и го ударил с юмрук в рамото. Действията му наложили спрямо него да се употреби физическа сила, като му бъдат поставени белезници.

Нервакът бил задържан за 24 часа в РУ- Карлово. Съставили му акт за отказа да изпълни издаденото му устно полицейско разпореждане и му наложили глоба в размер на 100 лв. Съпругът обжалвал санкцията, но магистратите я потвърдили. Жената пък си издействала незабавна защита срещу него.

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 2 оценки
3.5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Централния Комитет или по-популярното Циганския Квартал

Централния Комитет или по-популярното Циганския Квартал

03.10.2023 | 15:54

Хубава работа-ама циганска.

Отговори
1 0
Истината е самата истина

Истината е самата истина

03.10.2023 | 12:24

Само сто малко му са поне още 6нули трябваше да има

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?