49

Филм на ужасите: Крадци нахлуха при майка и син в пловдивско село, биха ги до кръв

Пловдивската прокуратура обяви подробности за ужасяващи сцени в село Скутаре. Там майка и син са нападнати от апаши, които са ги удряли и блъскали до кръв. 


Филмът на ужасите се разиграл около 02.00 часа на 30 юли. Тогава двамата крадци влезли в двора на къщата, където живеела 86-годишната майка и нейния син. Мъжът усетил шум и излязъл на двора, където бил пресрещнат от двамата нападатели. 


Единият го ударил с юмрук в лицето и го повалил на земята. В това време неговият съучастник влязъл в жилището, където се намирала 86-годишната жена. Той я ударил и блъснал на леглото и започнал да тършува из къщата, за да търси пари.


След като не намерил, взел мобилен телефон, оставен в една от стаите, и заедно с авера си избягали.


Няколко часа по-късно двамата са били установени от полицейски служители. При извършено претърсване и изземване в жилище, обитавано от единия от извършителите, е бил намерен и иззет отнетия мобилен телефон.


Двамата са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районната прокуратура да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Филибелия

Филибелия

01.08.2022 | 14:15

Пак са объркали къщата...трябваше да е къщата на някой адвокат,съдия или прокурор...може и депутат. Да избият близките и да видим после как ще отсъждат,обвиняват и издават условни присъди на престъпниците. До като не започнат да ги бесят публично,това ще продължава.

Отговори
6 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

01.08.2022 | 13:13

ВЪРНЕТЕ смъртната ПРИСЪДА

Отговори
12 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

01.08.2022 | 13:12

до кога цигани ще ни бият грабят изнасилват убиват

Отговори
16 0
Невъзпитан

Невъзпитан

01.08.2022 | 15:15

Докато българите се правим на разсеяни и траем циганския произвол !

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?