71

Фалшив сигнал за продажба на дрога в Асеновград вдигна полицията на крак

Униформени реагираха светкавично след публикация във фейсбук група, че пред училище в Асеновград се продават наркотици. В текста авторът посочва, че е станал свидетел как незаконната дейност се извършва от хора в спрян наблизо лек автомобил „Мерцедес”, като прилага и негова снимка.

След самосезиране, от районното управление е изпратен на място полицейски екип. Там е установена въпросната кола, както и самоличността на тримата младежи в нея. От тях са снети обяснения, а при щателната проверка не са открити забранени от закона вещества и предмети. В този смисъл следва да се отбележи, че изложената информация в публикацията не отговаря на действителността.

Припомняме, че шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов заяви, че в своята ежедневна дейност полицаите активно следят за всяка информация за закононарушения, която се представя и в интернет пространството.  Въпреки че този подход допълнително подпомага работата на служителите на реда, от МВР апелират гражданите да подават своите сигнали на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?