2374
Следвайте ни

Ето кой е арестуваният от ДАНС-Пловдив СНИМКИ

viber icon

49-годишният Борислав Христов е арестуваният служител на ДАНС-Пловдив, научи "Марица" от свои сигурни източници. Той бе задържан вчера при спецакция на прокуратурата и отдел "Вътрешна сигурност" към ДАНС-Пловдив.


Задържаният работил по направление „Земеделие“. Той извършвал проверки по повод постъпващи информации за неправомерно получаване на средства от ДФ „Земеделие“ от земеделски производители в областта.  


Агентът провел няколко срещи с фермер, по време на които поискал и получил подкупите, за да не извършва проверовъчни действия към него и да ги насочи към други обекти. 


 През септември 49-годишният агент изнудил фермера за 1500 лева, а през месец октомври поискал 1000 лева, но му дали 750 лв. Точно при получаване на втория подкуп бил заловен. 
 
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Гербаджийски крадец

Гербаджийски крадец

12.11.2021 | 22:27

12 години краде сега при бай Ставри на топло

Отговори
6 0
Колко свине има в кочината ГНАС

Колко свине има в кочината ГНАС

12.11.2021 | 17:52

Абе Мекица кът сте толкова усведумени що не кажете колко такива свинки като този храним в кочината чифутска ГНАС и каква им е дневната дажба във вид на фураж Та тази свинкя чифутска да избяга от кочината и да ходи да пасе у чуждий имот Кък не можа свинкята да доде у дома да пасе и грухти Досега да съм го наклал у качето за сланинка

Отговори
8 1
Old Ten

Old Ten

12.11.2021 | 17:30

Познавам то по физиономия, но... или описаното не е вярно или някой го е нарочил. Няма този човек за тези смешни суми да се излага, тепично по рашковски.

Отговори
4 11
Свинкя

Свинкя

12.11.2021 | 17:01

Гербаджийска и чифутска свинкя лакома ненаситна

Отговори
16 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?