Следвайте ни

Ето къде е най-бурна изборната търговия в Пловдивско

Областният управител призова служителите на МВР за бдителност и безкомпромисност в осигуряването на честен и прозрачен вот

viber icon

Над 32 сигнала, включително от граждани, ДАНС и от служба "Борба с организираната престъпност" в Пловдив, са получени в Областната дирекция на МВР, съобщи директорът старши комисар  Петър Тодоров на среща с областния управител Ангел Стоев.
„Концентрация на сигнали има от Асеновград, района на 6 РПУ и Карлово. Образувани са две досъдебни производства, касаещи схеми за купуване на гласове. Всички преписки по сигнали се обработват в рамките на 48 часа. Работи се активно по предотвратяване на корпоративен вот“ – уточни старши комисар Тодоров. 

На срещата бе обсъдена необходимостта от допълнителна организация на транспорта от страна на МВР. Това се налага във връзка с протоколите, отнасящи се до преброяването на контролните разписки от машинния вот в определен брой секции, избрани на случаен принцип. ЦИК ще съобщи кои са те на 11 юли в 20:00 часа.

Ангел Стоев изрази своята висока оценка за работата на служителите на МВР до момента. Той призова състава да бъде особено бдителен и безкомпромисен в осигуряването на честни и прозрачни избори.

В работното заседание взеха участие също заместник-областният управител Даниела Николова, главният секретар на Областната администрация Георги Янев, ръководството на ОД на МВР – Пловдив и началниците на районни управления. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?