46

Ето ги мъжете от Враца, залели ясновидката Тони със сярна киселина

Двамата мъже от Враца, които бяха задържани за нападението над ясновидката Тони, бяха докарани в съдебната зала с белезници, предаде репортер на "Марица". Те направиха всичко възможно да скрият лицата си с ръце и качулки на якета. Магистратите ще решат дали да оставят комбината за постоянно в ареста. Двамата врачани, на 42 и на 51 години, планирали покушението изключително прецизно. На 14 март те се качили в джип и тръгнали от Враца за Пловдив. Престъплението било добро обмислено, с предварително подготвен маршрут. 

Спрели до блока. Извършителят сложил медицинска маска, бил с каскет и яке с висока яка, за да не бъде разпознат. При влизане във входа си слага ръкавици и калцуни. Явно знаел, че вратата на дома й не се заключва, направо влязъл в една от стаите. Ясновидката му казала "Как да ти помогна?". Той отговорил: "Аз ще ти помогна!" и я залял. След това избягал, качил се в джипа при съучастника си и тръгнали по друг маршрут за Враца. 

Защитата поиска да се запознае с материалите по делото, заради което гледането на мярката ще продължи към 15 часа. Ако вината на двамата мъже се докаже, ги очакват до 6 години затвор. 

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 5 оценки
4.8/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
От провинцията

От провинцията

21.03.2023 | 18:33

Търсят утеха при демоните. Знам я тази. Ужасна жена. Не и дойде умът, след инсулта, сега сярна кисилина. Дано и светне фенера и да се покая. Гнусни са за Бога ясновидците, гадателите и магьосниците. Пише го в Библията. Тъжно е, че хората им се връзват. Никой, освен Бог, не знае бъдещето. Жалко за тази жена. Дано сега се вразуми.

Отговори
1 1
По-опасен е поръчителя

По-опасен е поръчителя

20.03.2023 | 15:44

Тези са ясни. Но по-опасен е пръчителя - той не бива да остане ненаказан! Той е източник на насилието. Ако е бил недоволен от ясновидката , никой не го е завел там, при нея, насила. От тук нататък нещата са към съда /ако се е почувставл онеправдан/. Та - да се търси поръчителя. Според мен, след неговото установяване може да се приеме, че случаят е разкрит. И да се забрани на тези мародери да крият лицата си - да са мислили за "авторитета" си преди това.

Отговори
7 2
двзпп

двзпп

20.03.2023 | 15:30

Този особен вид дейност трябва да е законово регламинтиран, както при хазарта и цигарите - вредни и водещи до зависимост, отпред да пише при такъв маг, вещица, гледач на карти и на други работи: "Влизате при шарлатанин на ваша отговорност и може да ви навреди"

Отговори
11 1
шарлатани от ПП и ДБ

шарлатани от ПП и ДБ

20.03.2023 | 14:47

каква пък ясновидка е щом не е разбрала, че идват за нея?

Отговори
12 10

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?