2374

Ексклузивно в "Марица": Военният Георги, застрелял фермер, излезе от ареста

Военният Георги И., обвинен за зловещото убийство в казанлъшкото село Енина, излезе от ареста. Магистратите от Военния съд в Пловдив са постановили мярка "домашен арест" преди минути, научи ексклузивно "Марица" от свои източници. 

Случката се разиграла на 20 април, в местността "Крушите", в постройка, изградена до козарник. Там бил прострелян в главата 47-годишен. Сигналът за инцидента бил подаден на телефон 112 в 9,49 часа от собственика на козарника. Военно-окръжната прокуратура в Пловдив прие по компетентност досъдебното производство, а случаят ще гледа от Военния съд в града под тепетата. 

В хода на разследването са извършени множество действия по разследването, като оглед на местопроизшествие, претърсване и изземване от жилище, от кола, личен обиск на лице, разпити на свидетели, включително и на очевидец на убийството. Иззети са множество веществени доказателства и са взети образци за сравнително изследване, на които са назначени експертизи.

В село Енина смятат, че става въпрос за любовен триъгълник, но разследването тепърва ще изяснява фактите и обстоятелствата довели до фаталния изстрел. 


 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?