Следвайте ни

Ексклузивно: Петър Курдов пред "Марица": Не съм удрял никого, имам свидетели!

viber icon

Футболната легенда Петър Курдов бе арестуван за 24 часа, след като бе обвинен в посегателство над ученици от ромски произход.

"Марица" го потърси за коментар, за да сподели и своята позиция за случилото се вчера.

"Не съм удрял никого. Обвиненията спрямо мен са безпочвени и имам свидетели, които ще потвърдят това. На мен не ми беше дадена думата да говоря, а това право имаха само ромчетата. Утре ще отида със свидетелите в Трето районно, за да кажат истината", посочи Курдов пред" Марица".

Той посочи, че районът около гимназията се е превърнал в свърталище на роми, които правят мизерии още от сутринта. Там било затрупано от цигари, опаковки от бира и всякакви други боклуци. Сбирките на хлапета там се били превърнали в ежедневие. 

"С моя съседка облагородяваме пространството пред два блока. А тези деца късат от цветята, тъпчат", каза още Курдов. 

Бившият футболист добави, че ромчетата чупят пейки, а възрастните хора ги е страх да излязат и да се събират отпред. По думите му, виждат единствена защита от тези своеволия в негово лице. Възникнала е идея съседите да организират подписка, за да се вземат мерки. 

"След случката попитах полицая уж битото дете дали има външни белези, следи от удари. Аз имах запервена буза. Надхвърли ми се изрусен ром с псувни и агресия", добави Курдов. 

Футболната легенда бе категоричен, че няма да остави нещата така и ще докаже правотата си. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Да........

Да........

22.04.2021 | 00:04

От 3-то РПУ и кмета на Северен нищо не чакайте...всичко за което се подават сигнали е с формални отговори... Къща та ул.Панагюрище 5...собственост на жилфонд...изгониха наемателите..сега е руина.настаниха се мангали, Два пъти палят къщата и идват пожарни.един с болен крак лежи на стълбите като куче.. Доведоха от два дена куче бременно...вързано гладно жадто .скимти и плаче по цял ден и нощ... Съседка подаде сигнал до общината... Никой не си мръдна задника,излъгаха че са идвали и къщата била необитаема...и щели да дойдат към 21ч да проверят пак.. Те в пацотно време те идват та в 21часа.????!!!! Подадохме сигнал да кумето на 112 същата реакция... Ще направим достояние на такива места случая,че найстина кмета и другите уведомени да си получи заслуженото!!! Така че Курдов бий институции няма!!!

Отговори
3 0
С теб

С теб

21.04.2021 | 19:25

Давай да се събираме от двата блока с подписка да се забрани на мангустите да се събират под блоковете пространства.Наблизо е грамаден парк Рибница да ходат там и да се насират ако искат .Това са такива диваци че друг начин не виждам.Между другото двора на това училище е колкото футболно игрище но там не се събират а осират всичко в радиус около блоковете!!!Който е съгласен да подкрепи под формата на лайк.

Отговори
15 2
Gele Fratov ot Kuchuko

Gele Fratov ot Kuchuko

21.04.2021 | 19:14

A aaaa ako schypqt peika I sgazqt cvetqta I az shte gi oparlq zad vrato.

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?