46

Екшън в пловдивски рейс: Кондукторка скочи на бременна жена заради видео

Разгневена кондукторка скочи на бременна пътничка в рейс от градския транспорт в Пловдив. Грозните сцени се разиграли през октомври миналата година, но преди два дни съдът в града под тепетата е излязъл с решение по случая. 

Кондукторката работила по линия номер 18 заедно с мъжа си, който бил шофьор. 

По време на един от курсовете се качила нападнатата бременна пътничка. Тя забелязала, че още една жена иска да стигне до автобуса и за целта тичала. В момента, в който непознатата жена предприела действия да се качи в автобуса, вратата била затворена пред носа й. Бременната извикала на шофьора да отвори вратата, но той преценил да потегли.

Тази случка се оказала повод за конфликт между пътничката и кондукторката. Втората започнала да използва обидни думи по адрес на първата. В тази връзка пътничката извадила своя телефон и решила да заснеме действията на кондукторката. Това направо вбесило жената, късаща билетчета. Обърнала се към бременната с думите „Боклук такъв“, освен това й казала, че ще я намери, заради това което прави. Насочила се към нея, като я пернала с ръка по лицето, и направила опит да вземе телефона й, който в този момент записвал видео.

Пътници станали свидетели на грозния скандал. Един от тях забелязал, че обижданата  жена е бременна и се намесил, за да прекрати спора. 

В крайна сметка успял. Кондукторката се оттеглила при мъжа си, който бил зад волана, но продължил на висок глас да обсъжда пътничката. 

Изключително възмутена от случилото се, бременната жена записала номера на автобуса и телефоните на няколко свидетели. 

Последвало оплакване в полицията. На кондукторката бил съставен акт, след което била изправена пред съда. Там се разкаяла за поведението си. Магистратите й определили наказание - глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Айше

Айше

10.09.2022 | 21:11

Иначе са хубави хора от маалата

Отговори
0 0
Западняк

Западняк

10.09.2022 | 20:22

Кой ви вярва комунисти, в европейска България и Пловдив европейската столица на културата не стават такива неща, това е руско-комунистическа пропаганда!

Отговори
0 2
Евгений ТОДОРОВ

Евгений ТОДОРОВ

10.09.2022 | 19:25

На мен ми се случи същото със същото семейство. Само че вместо БОКЛУК, ме нарекоха ЧУКУНДУР. Собственикът на фирмата се извини и обясни, че не може да ги пипне. Щели да напуснат и нямало кой да работи.

Отговори
5 1
Ваня

Ваня

10.09.2022 | 16:40

Колко токсични паразитиращи хора има за съжаление.

Отговори
10 0
Санте'

Санте'

10.09.2022 | 17:05

Абсолютно съм съгласен

Отговори
2 0
Пловдив

Пловдив

10.09.2022 | 16:33

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
1 5

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?