Следвайте ни

Екшън в пловдивски хотел: Пиян турист откачи, нахвърли се на персонал и сотаджии

viber icon

Истински екшън се е разиграл в хотел в пловдивския квартал „Кючук Париж“ заради мъртвопиян турист, научи „Марица“. Наложило се да бъде повикана полиция и агресивният тип да бъде откаран с белезници в близкото районно. 

Случката датира от 1 юни. Към тази дата мъжът бил отседнал в хотела. Около 22 часа, след солична почерпка с алкохол, направо откачил. Започнал да се държи агресивно, викал и крещял с пълно гърло,обиждал и псувал персонала на хотела и сотаджии с думите:  Да ви *** майката! Нещастници. Майка ви стара“.

Последвало обаждане до тел. 112 и след минути на мястото пристигнал полицейски патрул. Те укротили пияния, сложили му белезници и го пъхнали в ареста за 24 часа. 

Оказало се, че туристът вече е осъждан.  Бил изправен пред съда за дребно хулиганство, а магистратите му отредили административно наказание глоба в размер на 100 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?