49
Следвайте ни

Екшън в Пловдив: Тийнейджър избяга от Психото, едва го озаптиха

viber icon

19-годишен тийнейджър избяга от психодиспансера на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив, научи "Марица". Младежът успял да се измъкне, скитал се няколко часа, след което тръгнал към дома си. 

Случката се разиграла в петък. Тийнейджърът бил настанен в Центъра за психично здраве от няколко седмици. Постоянно буйствал, а преди три дни решил да избяга. Персоналът веднага подал сигнал за липсата му и полицаите започнали да го издирват. Открили го в дома му в пловдивския квартал. Наложило се четирима униформени да го озаптят. Сложили му белезници и го върнали отново в психодиспансера. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Мильо

Мильо

04.10.2021 | 13:52

В Синята крепост няма психо бе, всечки сме умни, млади и красиви на свобода!

Отговори
0 2
Приятел

Приятел

04.10.2021 | 13:37

Вие описвате деня в който го закараха в Психото- петък. Беше много неспокоен, родителите му много се притесниха. Истината е, че никога не е бягал от Психото...изкарахте акъла на майка му. Фалшивите новини не бива да засягат здравето на хората и всява смут.

Отговори
6 1
Много ми е жал

Много ми е жал

04.10.2021 | 13:28

Милото дете,за него тук е ада

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?