49

Екшън в Пловдив: Пловдивчанин мята яйца по шофьорка, засякла го на пътя

Пловдивски шофьор се вбеси до краен предел, след като дама зад волана му засече остро пътя и едва не предизвика тежко меле до Сточна гара. Проследил я след изцепката и започнал да я замеря с яйца. Удоволствието и грозните сцени обаче му струват 100 лв. глоба.

Случката се разиграла малко след 17 часа на 19 март миналата година. Шофьорката бързала със шкодата си към детската градина, за да вземе детето си. Спускайки се от Бетонния мост,  при кръстовището на бул. "Христо Ботев“ и ул. "Авксентий Велешки“ тя се престроила от крайна дясна, през средна и в крайна лява лента, за да направи ляв завой към ул. "Авксентий
Велешки“. В този момент пресякла опасно пътя на пловдивчанин зад волана, който се вбесил. Екстремно натиснал спирачката, за да предотврати катастрофа, заради което му се разпиляли покупките, включително кокоши яйца, които се изпотрошили. 

Ядосаният я проследил до пристигането й пред детската градина, където спрял автомобила си до нейния, слязъл и замерил предното стъкло на колата ѝ с две от счупените яйца, като й изкрещял, че не е „нормална“. Жената се уплашила много и не успяла да запомни регистрационния номер на кибритлията. Така случаят приключил. След известно време обаче, случайно го срещнала в Пловдив и записала номера, след което съобщила в полицията. 

Така шофьорът бил подведен под отговорност и изправен пред съда. Магистратите преценили, че трябва да отнесе глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 


Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
тъ-пите кифли

тъ-пите кифли

20.05.2022 | 19:24

обичат да се крият зад децата си...."бързала за детската градина".........като бърза трябва да отрепе някой, така ли?? ТЪ-ПА И ЗЛОБНА!

Отговори
2 0
ф5ф5

ф5ф5

20.05.2022 | 16:41

и заради такива тъ пи и ку хи лейки всички трябва да страдат ... къде е справедливостта?

Отговори
5 0
Jjj

Jjj

20.05.2022 | 15:27

Ами нарушителите шофьора- нея съдът колко я глоби? Нищо, нали! В Булгаристан всичко може!

Отговори
12 0
Пловдив

Пловдив

20.05.2022 | 19:57

Та е нарушила закона, а той се саморазправя ама е прав? По твойта логика и Путин сигурно е прав за това че нападна независима държава, защото не харесва свободно избрания и президент!

Отговори
1 5

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?