71

Екшън в Пловдив: Пияна клошарка опита да заколи охранител

Бездомна и психично болна пловдивчанка на градус нападна охранител с нож. Екшънът се разиграл на бул. "Христо Ботев" в Пловдив. 

Жената, която на няколко пъти е лежала в психиатрия, се напила още от сутринта. По обяд вървяла по булеварда, като спряла до офис за бързи кредити. Облегнала се рязко на витрината и я потрошила. Цялата ситуация стреснала работещите в офиса. Тъй като не успели да успели да проведат нормален разговор с жената, която се държала агресивно, повикали екип на частна охранителна фирма, която отговаря за офиса. 

Още при пристигането си, охранителите установили, че бездомната е в нетрезво състояние. Пловдивчанката се вбесила от присъствието им, извадила нож и тръгнала с него срещу единия. До нараняване, обаче, не се стигнало. Сигналът бил препратен до тел. 112, като на място пристигнал екип на полицията. Служителите разказали и на тях какво точно се е случило, показали и пораженията по витрината. 

Униформените я арестували. Материалите от извършената от полицейските органи проверка били изпратени на Районната прокуратура по компетентност с оглед данните за извършено престъпление, но прокурор е отказал да образува досъдебно производство. 

Така преписката е изпратена на началника на Шесто районно за глоба по Указа за борба с дребното хулиганство. Изправена пред магистратите, клошарката заявила, че не помни нищо. Наложили ѝ глоба в размер на 100 лв. 

Станало ясно, че пловдивчанката води скитнически начин на живот, след като пожар унищожил дома ѝ. Тя злоупотребява с алкохола, като има и предишни криминални прояви. Многократно е настанявана за психиатрично лечение. 


Оцени новината

Оцени новината
4.7/5 от 3 оценки
4.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Briton

Briton

20.03.2024 | 19:12

Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:---- https://use.my/bioman

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?