83

Екшън в Пловдив: Обраха заложна къща с удар от боулинга

Зрелищен обир на заложна къща е станал в пловдивския квартал "Кършияка" в ранната сутрин днес, научи "Марица". Крадецът вървял с твърд предмет в ръце, вероятно камък, минути преди 06.00 часа. Когато наближил обекта до ул. "Брезовска", изведнъж го хвърлил със стъпка от боулинга и строшил прозореца. Обрал каквото има на витрината и в близост до нея, след което си плюл на петите. Охранителни камери са запечатали обира, който станал за няколко секунди. На тях обаче не се вижда лицето на крадеца, тъй като е с качулка и маска. Според информацията е побягнал в посока Новотела. Към момента не е ясно какво е успял да отмъкне. Полицията го издирва. 

На видеоклип, качен в социалните мрежи се вижда, че след като чува удар и шум от строшено стъкло, човек от съседен обект излиза, за да провери какво става. Вижда обирджията, но се прибира обратно, вероятно от страх. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Брей

Брей

28.12.2022 | 19:17

Може да е влезнал да натисне паник бутона или да извика полиция - не е неговата работа са гони наркоман за 50-100лв

Отговори
5 1
Русия

Русия

28.12.2022 | 17:10

Браво, мутрите вън.

Отговори
8 1
Нали Бя

Нали Бя

28.12.2022 | 16:41

Обаче Тони квадратната чиййфутска дебела хулиганска глава ако беше на мястото на уплашения Щеше да се втурне веднага без да се уплаши щото не му пука Нали

Отговори
6 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?