Следвайте ни

Екшън в Пловдив: Хулиган с "паважна екзема" след среден пръст към ченгетата

viber icon

Пловдивчанин реши да се изгаври с полицаи и спретна истински екшън. Впоследствие се нарани и си издейства зрелищен арест и престой зад решетките. 

Грозните сцени се разиграли в първите минути на 4 март. Полицейски патрул извършвал обход по бул. „Цариградско шосе“. На кръстовището с бул. „Освобождение“ забелязали млад мъж, който пресичал. Когато пловдивчанинът видял патрулката, спрял в средата на булеварда и изперил гордо средния си пръст срещу ченгетата. 

Униформените спрели и излезли от колата. Нахаканият младеж пък наперено тръгнал към тях и се развикал: „Какво, бе, *****? Скучно ли ви е? С мен ли ще се занимавате?“. Стъписаните полицаи му заповядали да не мърда и се приготвили да му сложат белезници. Пловдивчанинът започнал яростно да се съпротивлява и да се опитва да бяга. 

Толкова се дърпал, че накрая паднал на земята с едно от ченгетата. Младият гамен си поломил лицето.  Най-накрая го закопчали, а той продължил да сипе обиди и да се прави на безстрашен.  Даже им предложил оферта: „Махнете ми белезниците и ще ви кажа как се казвам". 

Ченгетата повикали линейка, но буйният пловдивчанин отказал да прегледат "паважната екзема" по нараненото му лице. Отвели го в Шесто районно и го тикнали в ареста за 24 часа. Изправили го пред съда, а магистратите му наложили глоба в размер на 150 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Anatema

Anatema

14.03.2021 | 18:34

MIRISHE MI NA CHISTA MILITSIONERSHTINA!

Отговори
12 1
И още ли чакате среден пръст На ви кутре

И още ли чакате среден пръст На ви кутре

14.03.2021 | 15:23

Е да Ако може да се валяте в собствената си лой еврейска е най добре Най добре е от лойта ви еврейска днес да излезне и новината за загубата на Наполеон при Ватерло На коя дата е било събитието На 04 03 2021 година НАЛИ Важна дата в историята на човечеството Един показал среден пръст Друг взел хонорар за баничка Новина Среден пръст Герой милицифай или Наполеон Ама туй е станало на 04 03 Дали е точна годината на Средния пръст Той и дедо ми е показвал Среден пръст и ПраПра Дедо ми мъ тогиз е нямало информационата еврейска агенция Мекица Немало е от къде да извадят скелети Немало е герой милицифай Немало е Гейшев ГРОБ Курнелия ПКП и други дробни и подробни Даже Хикс и Игрек не са съществували а 24 часа са немали а са го отчитали с височината на копралята Среден пръст или кутре Ко да ви покажа За нищожества по добре кутре

Отговори
2 5
More

More

14.03.2021 | 14:38

Davaiiii ma6 xiiii xoooo..,,

Отговори
1 3
найвник на 55

найвник на 55

14.03.2021 | 14:27

Като работят е много хубаво да са с камери предаващи в реално време службата им в поуза роду....иначе те може да са си го млатили и въргаляли по земята и да ни ги разправят такива колкото си щат .

Отговори
9 2
Полицай

Полицай

14.03.2021 | 12:42

Като се е дърпал от собствената си сила е залитнал и паднал.

Отговори
13 6
Вътрешна сигурност!

Вътрешна сигурност!

14.03.2021 | 13:03

Как пък все полицаите са прави! Там работят вече само пълни комплексари дошли от селата! Те си мислят, че са недосегаеми и че им е право и им прави удоволствие да се гаврят с хората! Страшно прости и елементарни хора вече стават полицаи! Нещо трябва да се промени, защото те трябва на първо място да пазят живота и достойството на хората е да не се гаврят с тях!

Отговори
11 13
Олелеееее

Олелеееее

14.03.2021 | 13:45

Колко си п р о с т, кой с кого се е гаврил,а ?!?!

Отговори
5 5
Те ви на вас кутре

Те ви на вас кутре

14.03.2021 | 12:42

Браво Пак Браво Топла пари та не са бара и чете новина И геройзъм голям на милицифайте Абе къде са братя Избегалеви И те доколкото си спомням показаха среден пръст даже и на милицифайте Ами къде е Черепчето Ами къде е Брендо Тишина майна Овча милицифайска тишина И среден пръст

Отговори
12 8
Те ти на теб

Те ти на теб

14.03.2021 | 13:51

Без мозък ли си или...?!?!

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?