3906

Екшън в Кючука: Мъртвопиян заля продавачка с горещо кафе, скочи да бие охранители

Мъртвопиян пловдивчанин си спечели арест, след като вилня в магазин за хранителни стоки на ул. "Братя Бъкстон" в Кючука. Екшънът се разиграл в неделя. Мъжът бил употребил алкохол, като в нетрезво състояние посетил обекта. Поръчал си едно кафе. Докато продавачката го приготвяла, той поръчал второ. След секунди размислил и казал, че въобще не иска.

Тъй като първото кафе вече било готово, тя му казала, че няма проблем, но поискала да го заплати. Пияният се ядосал. Започнал да рита стоки в магазина, които били разположени на земята. Напсувал продавачката и ѝ плиснал кафето. В този момент в магазина влязъл собственика на обекта, който помолил почерпения пловдивчанин да напусне. 

Той излязъл, но навън продължил с агресивното си поведение, като викал силно и приканвал към саморазправа шефа на магазина. Ритал и блъскал оборудването. Бил подаден сигнал до служители на частна охранителна фирма. Те пристигнали на място, а пияният се нахвърлил срещу тях. Охранителите успели да го повалят на земята и да му сложат белезници.  Подаден бил сигнал на тел. 112, като на място пристигнали и полицейски служители от Първо РУ, които пловдивчанинът също приканил към саморазправа.

Почерпеният бил задържан. Пред магистратите той признал вината си и изразил съжаление за поведението си. Наложена му била глоба в размер на 200 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?