Следвайте ни

Екшън в „Капана“: Пиян тормози клиенти на заведение, налита на полицаи

viber icon

Пловдивчанин си навлече сериозни проблеми,  след като си позволи да се държи агресивно с клиенти на заведение в „Капана“ и с униформени, научи „Марица“. 

Грозните сцени се разиграли в неделя на ул. „Загреб“ в арт квартала. Около 20.30 часа младежът бил с компания и се наливали с алкохол. Започнали да притесняват забавляващите се клиенти на близкото заведение. Основно действащи лице бил именно въпросният младеж. Той псувал, размятал среден пръст, говорил неприлични и нецензурни думи към дамите по масите. От заведението повикали полиция. Агресивният тип подхванал и тях, като ги засипал с най-различни цветущи обиди. Установили, че е солидно почерпен. Поискали му лична карта и видяли, че е повредена. Съставили му два акта – за употреба на алкохол на обществено място и за счупения документ за самоличност. Агресивното му поведение принудило униформените да го арестуват и да го закарат в районното. 

След като бил изправен пред съда, младежът не признал вината си и казал, че няма спомен от случилото се. Изтъкнал, че подобно поведение не е характерно за него. В крайна сметка магистратите преценили да му наложат глоба в размер на 100 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?