Следвайте ни

Екшън в центъра: Пловдивчанин буйства и троши пред дюнерджийница

viber icon

33-годишен пловдивчанин се развилня и изпотроши устройство за безкасово плащане в центъра на града под тепетата.

Случката се разиграла в следобедните часове на неделния ден на дюнерджийница на бул. "Шести септември" в Пловдив. Мъжът решил да си купи храна от заведение за бързо хранене, но след като устройството за безкасово плащане, монтирано на стената, не отчело избора и парите му, той се разгневил. Пред очите на персонала започнал да нанася удари с юмруци върху дисплея, докато го счупил.

Управителят на заведението веднага извикал полиция, която задържала буйстващия клиент. Обяснението му пред полицията не изглеждало достатъчно аргументирано и  бил отведен в Центъра за психично здраве, където предстои да бъде му бъде направен обстоен медицински и психиатричен преглед.

Според собственика на заведението счупеното устройство не подлежи на ремонт и се налага да бъде подменено с ново, което ще му струва близо 1 500 лв. По случая полицията е започнала досъдебно производство.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

12.04.2021 | 17:52

Не пипайте човека.Точно това вчера щеше да направя и аз.Защо ли.Защото апарата на тази дюнерджийница е пълен боклук.Чукнах само едно пиле,обаче на касовият бон веднага беше изписано освен пилето и едно бутче.Разбира се и то беше таксувано.При направената от мен рекламация,от персонала ми казаха,че сигурно съм чукнал и едно бутче и ,че при такива случаи пари не връщат.Сигурен съм,че с този апарат се прави някаква шашма и тенденциозно през някакъв интервал от време е програмиран да таксува и неизбрана от клиента стока.Ако се развикаш,от персонала само вдигат рамене и повече не ти обръщат внимание.И ти викаш,плюеш,псуваш и накрая си тръгваш прекаран.Ако още един път ми го направят този номер,най-тържествено обещавам,че този апарат ще бъде атакуван лично от мен с бойният чук,след което по същият начин ще бъде навестен и този,който го е сложил там.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?