Следвайте ни

Екшън пред магазин в Асеновград заради звучни обиди

viber icon

Истински цирк се разиграл между две жени в Асеновград, научи „Марица“. От свои източници. Между тях прехвърчали цветущи обиди и дърпането на коси се разминало на косъм. 

Случката се разиграла в края на юни миналата година. Към 11 часа на 25-ти двете дами започнали спор пред магазин „Мания“ в града. Не е ясно дали са се скарали заради евтини дрехи или заради нещо друго, но е факт че последвала размяна на остри обиди. 

Пред множеството минувачи едната викала „Парцал мръсен!“ и „Циганка мръсна“, другата не ѝ истанала длъжна, като също отвърнала, но ѝ завела и дело в съда за 5000 лв. обезщетение за накърняване на достойнството. 

Вчера Районният съд в Асеновград определил 500 лв. обезщетение, като е отхвърлил иска за пълен размер.  Дамата с по-цветущ език ще трябва да поеме и съдебните разноски, които са по-високи от присъденото обезщетение – над 800 лв.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?