2374

Екшън на летище Пловдив! Мигрант върху цистерна опита да се вмъкне в аеропорта

Бежанец на пловдивското летище вдигна на крак полицаите. Мъжът влязъл в ролята на Спайдърмен и се покатерил върху цистерна, като целта му била да се вмъкне в аеропорта. Случката е от вчера сутринта, а за нея потвърди пред "Марица" шефът на летището Дойчин Ангелов. 

Бежанецът бил забелязан от дежурните гранични полицаи. Предполага се, че се е качил на цистерната от Бургас, откъдето идват возилата в града под тепетата. След като е видян, полицаите подават сигнал в Граничното полицейско управление на летището.  Проверката установила, че става въпрос за нелегален мигрант. 

Проведени са разпити на шофьорите и на полицаите, които са го забелязали. Засега не е ясна националността на заловения бежанец. Вероятно е смятал, че ще успее да се вмъкне незабелязано, след което да се шмугне в някои самолет и да потегли към желана от него дестинация. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
по- безопасен път

по- безопасен път

16.08.2022 | 11:46

Когато е видял ниската хигиена, течащите писуари и преливащи кошове човека е решил да не преминава през терминала.

Отговори
6 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.08.2022 | 11:12

никои не бяга от ДОБРО

Отговори
4 0
Богдан Попов

Богдан Попов

16.08.2022 | 11:04

Ами тьрси човека място под сльнцето. Няма нищо чудно че сё опитва да промени нещо в живота си макар и да е грешен избор за това. Никой не знае какво му е в душата. Ако е бандит ще сё разбере Като го подьржат две седмици в ареста.

Отговори
7 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?