Следвайте ни

Екшън на автогара „Родопи": Таксиджия скочи на бой на шофьор, спрял му на мястото СНИМКИ

viber icon

Грозни сцени се разиграли на един от секторите за спиране на автобуси на автогара "Родопи" в Пловдив, научи "Марица".

Таксиджия и шофьор на бус, превозващ пътници до село Марково, влезли в остър спор заради място за спиране. Към 19 часа бусът спрял на един от секторите, за да слязат пътниците. Таксиджията обаче сметнал, че там е неговото място и започнал да се разправя с колегата си по волан. Кавгата ескалирала и шофьорът на таксито изкарал палка, за да покаже, че има преимущество и с намерение да го налага. За късмет обаче отсреща до казиното имало паркирана полицейска патрулка. Униформените видели, че ще стане истински екшън, ако не се намесят. Разтървали шофьорите, като предупредили таксиджията. Не е ясно дали е санкциониран, но важното е, че  не се е стигнало до размяна на удари.

Запознати коментират, че шофьорът на бусчето е от Марково и е изключително спокоен и неконфликтен човек. Таксиджията пък редовно паркирал на необозначените сектори на автогарата и смятал, че там си е неговото място за стоянка и очакване на клиенти.

Снимки Иван Кирев

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Змея

Змея

21.07.2021 | 13:43

Пловдив се напълни със селяни от близките села ,вече не е това ,което беше ,селски ,,,пръчки,, навсякъде ,където и да погледнеш.

Отговори
5 2
Габи

Габи

21.07.2021 | 12:30

Учудвам се защо таксиджията е бил само предупреден. Следващият път този индивид ще успее да изпълни заканата си с палката и може да се стигне до по-сериозен инцидент.

Отговори
10 0
Рамбо

Рамбо

21.07.2021 | 13:49

Бой по БАКШИША!! Те само от това " разбират"!!!

Отговори
6 2
Гошш

Гошш

21.07.2021 | 10:15

И кво като е спрял да слязат хората за няколко минути, таксиджията трябва да се радва, че някои от слизащите ще се качат в неговото такси и няма да чака или да обикаля на търмък. Иначе съм пребивал няколко таксиджий, има толкова нагли и прости боклуци, че боя им е малко.

Отговори
22 1
Радек от Боктор

Радек от Боктор

21.07.2021 | 08:51

За такситата си има стоянки! За бусове и автобуси си има сектори! Изобщо, нито държава, нито община имат идея как да се справят с проблема със спирането и паркирането. Некадърни са!

Отговори
16 1
Атанас Видолов

Атанас Видолов

21.07.2021 | 06:31

И аз работя (карам) такси и професията ми харесва и е моето поприще, но заради такива индивиди като "колегата" ни излиза "име" на всички в бранша. И да до уточня, коментара ми е спрямо статията, не съм бил пряк свидетел!

Отговори
28 1
Всъщност

Всъщност

21.07.2021 | 05:34

Автогарата е ЧАСТНА собственост. Тъй, че собственика има решаваща дума. Но, мисля, че частна кола между автобусите не може да има. При това дублира маршрут на собственика на обекта /автогарата/. Конфликт има и водача на микробуса няма място на тази теротория.

Отговори
6 20
Ерхан

Ерхан

21.07.2021 | 05:45

Как разбра че шофьорът на буса няма право там да сваля или качва пътници?

Отговори
26 5
намръщенЪ

намръщенЪ

20.07.2021 | 22:37

Случайно попаднах на коментари за конфликт, явно касаещи точно този. Що ли не потърпях да дослушам гледната точка на формените? Като че ли наистина шофьорът на буса бе с повече симпатии

Отговори
17 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?