1553
Следвайте ни

Екшън край Пловдив: Мъртвопиян мята колелета в реката, кълне полицаи

viber icon

Мъртвопиян вилня до водопад край Пловдив. След това скочи на полицаи, защото му написали акт. 

Грозните сцени се разиграли по време на разходка. Двама приятели по чашка грабнали колелетата си и решили да отидат до водопад до Карлово. Там започнали да се наливат с бира. На единия обаче алкохолът не му понесъл.

Опиянил се бързо и станал заядлив. Само няколко секунди по-късно между аверите възникнал лют скандал. В яда си замотаният взел колелетата и ги метнал в гората. 

"Извади ги и да се прибираме", казал приятелят му. Това обаче още повече го вбесило и станал още по-агресивен. Усещайки, че нещата не отиват на добре, все още трезвият  се обадил на тел. 112.

На място пристигнал екип от униформени. Поискали личната карта на пияния. Той я предоставил с досада от проверката. Полицаите видели, че е счупена и тръгнали да му пишат акт. Това било последната капка на търпението на солидно почерпения мъж. Той насочил цялата си агресия към служителите на реда - псувал, обиждал и кълнял наред. 

За да предотвратят този цирк, униформените го задържали и го отвели в районното. Приятелят му извадил колелетата и едно по едно ги прибрал. 

Пияният бил изправен пред съда, като магистратите определили глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. От съдебната банка той си признал всичко и не отрекъл обвинението. 


Снимка от iStockphoto.com

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?