Следвайте ни

Екшън край Пловдив: 39-годишна налита да бие лекар заради болничен

viber icon

Глоба от 150 лв. получи жена, която се нахвърли на лекар в кабинета му в Карлово. Решението е взето от местните магистрати в понеделник. 

Екшънът се разиграл на 11 ноември. Агресивната дама придружила съпруга си до медика, за да вземат болничен лист, тъй като не се чувствал добре. 

Мъжът влязъл в лекарския кабинет, но тъй като не бил осигурен, лекарят не снел анамнеза и го приканил да напусне. 

Той излязъл, но жена му разбрала, че е изгонен и се разлютила. Нахлула при доктора и започнала да крещи, че щели да си загубят работата, която наскоро започнали, обиждала и заплашвала, държала сметка защо не е издаден искания болничен лист. 

Лекарят се възмутил от отношението и подал жалба в полицията. По случая била извършена проверка, като в крайна сметка на ядосаната дама от село Христо Даново бил съставен акт за дребно хулиганство. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Майна

Майна

17.02.2021 | 21:12

И какъв му е проблема на БЯЛАТА ПРЕСТИЛКА да издаде болничен на този човек ?? Само защото не бил осигурен ??? Това ли е лекарското съсловие в България ??? Банда търгаши които само гледат парите и за които човешкия живот нищо не значи ако нямаш пари...Ей за това ги бият...и с право ги бият...Иначе ботоксовата М,А.С,Т,И,Я англеов заедно с д=р С,М,Ъ,Р,Т Майтапчийски много са заглрижени за здравето на нацията с тяхните МЕНТЕ ваксини нали ?? Ама на този човек че не е осигурен както и на всеки друг неосигурен кучета го яли...Трябвало е тази жена да му вкара едни крошета на тоя ФАЛШИВ лекар.....Твърдо против съм относно насилието и то сещу лекари,ама такива бо.клуци си го заслужават

Отговори
1 5
Само ела, опитай, бoклук!

Само ела, опитай, бoклук!

17.02.2021 | 22:13

Ела опитай мен да ме набиеш, опитвайки се да ми крадеш от труда! Ела, опитай! А такива шутове ще те наритам в мръсната, крадлива мусура, че свят ще ти се завие! Долна неблагодарна измeт, свикнала на безплатен висококвалифициран труд, още от едно време!

Отговори
3 2
Майна

Майна

18.02.2021 | 01:34

Кажи къде и кога и с удоволствие ще дойда да ти размажа грозбата физиономия с шутове, бо-клук ска-пан . Ще ти кажа аз кой какъв труд ше краде мъ-рльо деградирал не,щастен селяк

Отговори
1 3
До п. тка майната

До п. тка майната

18.02.2021 | 16:25

Абе хахо, когато пациента, в случая циганина, не е осигурен, кой ще му плаща болнични бе абдал?

Отговори
1 0
Решила да пооткрадне малко труд, ама ударила на камък

Решила да пооткрадне малко труд, ама ударила на камък

17.02.2021 | 19:36

Гадината е решила да покраде малко от лекарския труд, ама си е намерила майстора! Браво на магистратите за присъдата!

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?