Следвайте ни

Екшън и арест до Четвърто районно в Пловдив

viber icon

43-годишен пловдивчанин загази, след като се нахвърли с обиди и закани към униформени на метри от сградата на Четвърто районно в града под тепетата. Грозните сцени се разиграли към 21.30 часа в сряда на ул. „Мали Богдан“ в кв. „Каменица“. Мъжът си вървял и при вида на служителите на реда го избило на агресия. Започнал да псува, да използва нецензурни думи, за да ги обижда, като си позволил и да ги заплашва.

Въпреки предупрежденията на полицаите, пловдивчанинът не се спрял дори за секунда. Това наложило да му щракнат белезниците, за да не ескалира напрежението и да го укротят, след което го отвели в районното. Там прекарал 24 часа, след което бил изправен пред Районния съд. Магистратите счели, че е нарушил обществения ред и е изразил явно неуважение, но действията му са били с ниска степен на обществена опасност. Наложили му глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство, които агресорът ще трябва да заплати.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?