49
Следвайте ни

Екшън до Пловдив: Заплахи, счупени прозорци и полиция след спор между роднини

viber icon

Истински екшън спретнаха двама братя в пловдивското село Розино, научи "Марица". Причината била, че синът на единия зарязал бременната си жена и детето си и се оженил повторно. Обвиненията за случилото се той хвърлил върху кръвния си роднина. Ядосал се и в яростта си счупил стъклопакета на прозорец на къщата му. След това казал, че ще продължи да троши различни вещи. 

Спорът между двамата, които живеели в един двор, ескалирал с всяка минута и било въпрос на време да се стигне до размяна на удари и някой да пострада. Бил подаден сигнал в полицията, като пристигналите на място униформени потушили шумния скандал.  Агресивният брат бил отведен в районното, където му съставили акт.  Той си признал за стореното и обещал, че ще плати за счупения прозорец. Бил изправен пред съда, като за действията му магистратите му наложили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?