2374
Следвайте ни

Екшън до Пловдив: Психично болен се барикадира в дома си, отказа да се предаде на полицията

viber icon

61-годишен мъж се барикадира зад вратата на дома си и не пожела да се предаде на полицията. Дори заплашил униформените, че ще им разкаже играта, ако не се махнат.

Екшънът се разиграл в Първомай в неделя. Поводът - собственици на 15 коли подали сигнал в полицията, че някой е спукал гумите им през нощта. Служителите на реда веднага започнали работа по случая. В хода на разследването установили, че вандалската проява е дело на 61-годишен местен жител. 

Полицаите го потърсили в дома му, но той се барикадирал, отказал да се предаде и ги заплашвал. Драмата продължила близо два часа. Наложило се намесата на служители от "Специални тактически действия", които преговаряли с мъжа. Най-накрая го склонили да се предаде без никой да пострада. Нил отведен в ареста. Впоследствие се оказало, че 61-годишният е психически нестабилен, а гумите на всички коли спукал след като здраво се напил. Предстои да бъде настанен в специализирано лечебно заведение. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?