46

Двойна трагедия в Пловдив: Шофьор на такси и млад мъж починаха на пътя

Двама мъже издъхнаха на пътя в Пловдив в рамките на няколко часа, научи "Марица" от свои сигурни източници. 

Първата трагедия се разиграла около 12 часа днес. Докато шофьор стои в таксито си на бул. "Александър Стамболийски", внезапно му прилошава. След секунди излиза от таксито си, пада на земята и издъхва. На място идват полиция и медици, но само констатират настъпилата смърт.

Втората трагедия станала около 14 часа на Кукленско шосе. На около 100 метра от Околовръстното, в близост до Митницата, 36-годишен мъж починал в колата си. На място се отзовали полиция и линейка, но отново само е констатирана настъпилата смърт. Предполага се, че смъртта на младия мъж е настъпила в резултат на инфаркт или инсулт зад волана. 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 11 оценки
3.7/5 от 11 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Анонимус

Анонимус

30.05.2023 | 19:01

Страхувах се, че може точно на мен да се случи, и но се случи. Точно след поставянето на проклетата ваксина ми се случиха поредица от събития, за които не мисля, че е толкова обичайно да ми се случат.

Отговори
0 0
Анонимус

Анонимус

30.05.2023 | 18:56

Може и да не е толкова внезапно. Опитах се да обясня на някои хора какво се случва, но обременени от високомерието си не искат и да чуят. Проявява се със сърбеж в очите, кашлица, задух, болки в сърцето. Това е антиген. Няма на кого да разкажа какво ми се случи, нито тези, на които разказах, повярваха, но е факт. Доста елементи са замесени, все престъпни.

Отговори
0 0
АЗ СЪМ ТУК

АЗ СЪМ ТУК

09.05.2023 | 08:56

МОЖЕХМЕ И БЕЗ ТАЗИ НОВИНА.

Отговори
6 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?