Следвайте ни

Двойна смърт в Пловдив! Мъж застреля брат си пред майка им и си тегли куршума

viber icon

Мъж застреля брат си в центъра на Пловдив, а после си тегли куршума. За фаталните изстрели потвърди за "Марица" директорът на полицията старши комисар Йордан Рогачев. Тепърва се изясняват причините за кървавата саморазправа, станала преди малко повече от час, но първоначалната версия е спор за имот.

Днес следобед един от братята, на 61, отишъл в дома на майка си. Там бил по-малкият брат. Двамата се спречкали. Спорът прераснал в скандал. По-големият извадил пистолет и стрелял в брат си пред очите на болната им майка. После насочил дулото към себе си и се самоубил.

На мястото на инцидента е пристигнала полиция, тече оглед на криминалисти.

Очаквайте подробности!


 
  
  
  
  
  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Иво

Иво

15.12.2020 | 13:50

Никой от журналята не се сеща да уточни, че по - малкият брат е семеен и заедно с жена си цял живот е гледал майка си....и това е семейният му дом! Загрижени сте за възрастната майка, но капка съчувствие не показвате към съпругата и сина, върху които всъщност се струпва това огромно нещастие!

Отговори
0 0
Мария Радулова

Мария Радулова

02.12.2020 | 18:12

Научете се да пишете грамотно!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?