Следвайте ни

Две пожарни борят огнената стихия в центъра на Пловдив СНИМКИ

viber icon

Млада двойка от Пловдив са обитателите на пламналата къща, според тях пожарът възникнал от късо съединение

Вече повече от час пожарникарите продължават да се борят с огнената стихия, възникнала на втория етаж на къща на ул. "Иван Перпелиев" в Аджисан махала в Пловдив.

На място са две пожарни, районът е отцепен от полиция. Не се допускат минувачи и коли в близост до пламнала та сграда.  Огнеборци използваха автомеханипна стълба, за да се доберат до покрива, от който се издигат кълба дим.

Преди минути пристигнаха и обитателите на пламналия етаж - млада двойка от Пловдив. Те обясниха, че къщата е изключително стара, поне на век и че покривът е от дървена конструкция, което е позволило бързо разрастване на пламъците. Според тях причината за пожара е късо съединение, но тепърва огнеборците ще установяват причината. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

КИванов

КИванов

23.06.2021 | 23:27

Защо Аджисан ?Докога ще ни цапате езика.Ако е така приета тази махала и в регистрите на Общината, пълна простотия цари и там.Първо Аджисан мааалеси,,после Филибе и накрая Булгаристан.А забравих р. Марица-Мерич ще е.А снимката е доста далеч от посочената махала,до кафе "Старинно" е близо.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?