Следвайте ни

Двама задигнаха кафе машина от „Техномаркет“

viber icon

16Двама мъже извършиха дръзка кражба от магазин за техника в Пловдив. На 27 март в Шесто РУ билое съобщено, че от складов контейнер зад сградата на магазин "Техмаркет" е отнета машина за кафе на стойност 200 лв. 

По случая е започнато досъдебно производство за престъпление по чл 194 ал 1 от НК. В следствие на проведените оперативно- издирвателни мероприятия са установени извършителите на престъплението – 26-годишен мъж от село Неделево и 27-годишен пловдивчанин- и двамата с криминални прояви за кражби. 

В ареста на районното управление за срок до 24 ч по ЗМВР е задържан само 27-годишният мъж. Издирва се съучастникът му, който до момента не е установен на известните му адреси и местата които посещава. След доклад на прокуратурата, работата продължава група при управлението.   

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Случаен

01.04.2020 | 20:54

Много Ви моля , преди да публикувате нещо да си проверите информацията и после да бързате да правите "Новина". Не е ли редно да отидете до мястото и да видите и да проверите или просто така е по-лесно , важното е "новини" да има.

Отговори
2 0

С мнение за Вас

01.04.2020 | 16:39

Проверявайте си правописа.Не за първи път написаното е тотално пльоснато без проверка от редактор.Марица, субудете се! "6Двама мъже извършиха дръзка кражба от магазин за техника в Пловдив. На 27 март в Шесто РУ билое съобщено, че от складов контейнер зад сградата на магазин "Техмаркет" е отнета машина за кафе на стойност 200 лв. По случая е започнато досъдебно производство за престъпление по чл 194 ал 1 от НК. В следствие на проведените оперативно- издирвателни мероприятия са установени извършителите на престъплението – 26-годишен мъж от село Неделево и 27-годишен пловдивчанин- и двамата с криминални прояви за кражби. "

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?