71

Двама тийнейджъри ограбиха гей в Кючука след чат в еротичен сайт

Двама тийнейджъри от Пловдив нападнаха и ограбиха гей в кв. "Кючук Париж". Случката се разиграла в късните часове на нощта. 

Нападателите били заедно и ровили в сайт за запознанства, за да си уредят секс за вечерта. Попаднали на хомосексуалния пловдивчанин. Започнали да си чатят от профила на единия от непълнолетните. Двамата разговаряли относно сексуалните си предпочитания, като геят споделил,  че имал „терен“, където могат още тази вечер да се видят. Младежът му обяснил, че в момента бил с още един негов приятел, а мераклията ги поканил и двамата в жилището си. 

Тийнейджърите се съгласили и веднага измислили план. Те мислели, че понякога хомосексуалистите заплащали за секс услуги и направили съответен извод, че мъжът в момента вероятно разполагал с парични средства. Така комбината си хванала такси и отишли в жилището му.  Вътре  тримата мъже започнали взаимно да се опипват, след което единият от нападателите прилъгал хомосексуалиста да легне до него в спалнята. В този момент младежът го стиснал силно за врата и със захват чрез използване на краката си защипал неговите, за да ги обездвижи. С това неутрализирал всякакви опити за съпротива от негова страна.

Другият нападател заплашително го попитал: „Къде са парите?“ Първоначално мъжът не отговорил, но тогава последвал удар в лицето и заплаха, че щели да го пребият в дома му и никой нямало да го намери. Двамата нападатели имали очевидно числено и физическо превъзходство, поради което последният им казал, че ще им даде колкото пари има.

Младежите тършували и успели да открият общо 615 лв, които взели.  След това заплашили, че ако сигнализира органите на реда за случилото се, щели да се върнат и да повторят нападението. След извършване на грабежа, тийнейджърите се върнали в дома на единия и си разделили по равно парите, а после ги изхарчили. 

Малко по-късно хомосексуалният мъж подал сигнал в Първо РУ. Първоначално го било срам да разкрие хомосексуалните си наклонности, поради което разказал различна версия защо бил допуснал двамата нападатели в дома си, но впоследствие признал всичко. Полицията успяла да залови бързо непълнолетните бандити. Те признали вината си пред съда, а магистратите им дали по 6 месеца условно. При последвалото обжалване пред Окръжния съд в града под тепетата наказанията им търпят промяна - намалени са на пробация, като и двамата трябва да се срещат периодично с пробационен служител в рамките на 8 месеца. Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.


Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
европейски ценности

европейски ценности

18.03.2023 | 14:34

а гейтака няма ли да го подгонят, че се закача с непълнолетни?

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?