Следвайте ни

Двама са задържани за побоя до смърт в центъра на Пловдив

viber icon

Двама са задържаните след смъртта на 55-годишен мъж в центъра на Пловдив. Това каза пред "Марица" директорът на пловдивската полиция старши комисар Петър Тодоров. 

Припомняме, че мъжът е починал след нанесен му жесток побой, най-вероятно резултат от пиянска свада. Минувачи забелязали безжизненото тяло и сигнализирали на тел. 112. Пристигналите на място медици само констатирали смъртта на мъжа. 

От прокуратурата извършват активни процесуални действия, като се очаква днес да обявят повече информация за трагедията, разиграла се до Джумая джамия. 

Пребитият до смърт мъж е бездомник, който редовно се навъртал наоколо, твърдят клиентите на съседните денонощни магазини. Изглеждал много по-възрастен, защото ходел с дълга брада и коса.

Не бил сприхав и заядлив, затова не е ясно с какво е предизвикал агресията срещу него.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

08.07.2021 | 16:02

ПЪРВО-ИСТИНСКИТЕ УБИЙЦИ СА ОБЩИНАРИТЕ ЗАЩОТО СА ОСТАВИЛИ ХОРАТА ДА РОВЯТ ПО-КОФИТЕ ЗА ХРАНА И ДА СПЪТ ПО-ПЕЙКИТЕ В ГРАДИНКИТЕ--КОЕТО НИТО Е ЧОВЕШКО НИТО Е ХРИСТИЯНСКО НИТО Е Е ВРОПЕЙСКО---ВТОРО-МНОГО ЧЕСТО ТЕЗИ ХОРА БЪДАТ БИТИ ОТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПАТРУЛИ ПО ЗАПОВЕД НА ШЕФОВЕТЕ ИМ--ЗА ДА РАЗЧИСТЯТ РАЙОНА ОТ БЕЗДОНМИЦИ ЗАЩОТО ГРОЗЯТ ЕВРОПЕЙСКАТА ГЛЕДКА--ТРЕТО ИБУЙЦИ СА И ПОЛИТИЦИТЕ ЗАЩОТО ДОПУСКАТ ВЕЧЕ НАД ТРИ ДЕСИТИЛЕТИЯ ДА СЕ ПРОДАВА ДРОГА-И ДА ИМА НАРКОМАНИ--КОИТО БИЯТ ХОРАТА ЗА УДОВОЛСТВИЕ

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?