49

Дрифтър на косъм да помете майка с дете край Пловдив, изгуби си книжката

Дрифтър се прости с книжката си за година, отнесе и солена глоба в размер на 3000 лв. Случката е от Първомай. Младежът пътувал с фолксвагена си, като возил трима приятели. На кръговото кръстовище на ул. „Княз Борис I“ влязъл в паркинг на търговски център.

Направил десен завой и преминал дъгообразно с въртене на гуми през северната му част. След като минал покрай автомивка, направил ляв завой, отново въртейки гуми. За късмет на дрифтъра, в този момент на паркинга пристигнала патрулка с двама униформени. Полицаите първо чули шум от въртене на гуми,  след което видяли и колата.

В този момент на автомивката се намирал мъж, който се развикал, че шофьорът щял да блъсне съпругата и детето му. Единият полицай помахал с ръка на дрифтъра да спре, но тъй като двамата полицейски служители били с цивилни дрехи, той ги подминал. След това се отправил към изхода на паркинга и на кръговото кръстовище на ул. „Княз Борис I“ потеглил в посока кв. „Дебър“.

Служителите на реда включили лампата и сирените, като последвали шофьора. Малко по-късно спрял колата, осъзнавайки, че го следва полиция. В този момент пристигнал и мъжа от автомивката, който бил притеснен и започнал да се разправя с дрифтъра. Отново повторил, че щял да блъсне детето и съпругата му, въртейки гуми.

Шофьорът се сдобил с акт в размер на 3000 лв., като книжката му била отнета за година. Обжалвал санкцията пред съда, но магистратите в Първомай само я потвърдили. Решението подлежи на обжалване пред Административния съд в града под тепетата.


Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
rturtu

rturtu

01.03.2024 | 21:02

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:--- https://shout.to/keto

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?