Следвайте ни

Дрифтър изгоря с 3 бона и книжка, искал да пробва как върви колата

viber icon

Младеж  с „Алфа Ромео“ бе спипан да дрифти на ул. „Ландос“ в „Столипиново“, а адреналинът му излезе солено, научи „Марица“ от свои източници.  Ченгетата му написали акт, въз основа на който е назакателното постановление за глоба от 3 бона и отнемане на книжката за година. В петък магистратите от Райнния съд в Пловдив са потвърдили санкцията за дрифтъра, като той все още има шанс да обжалва в срок до две седмици пред Административния съд. 

Изпълнението в стил „бързи и яростни“ датира от 23 юни миналата година.  Джигитът въртял гуми, давал газ, въртял колата си и карал като бясен по ул. „Ландос“. Бил забелязан от полицаи, които патрулирали в квартал „Изгрев“.  Те веднага тръгнали след него с патрулката и го спрели.  Пред тях младежът опитал да се измъкне с оправданието „Исках да видя как върви колата“.  Обжалвал наложените му санкции пред Районния съд в града под тепетата, но неуспешно. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Сиханин

Сиханин

16.03.2021 | 12:44

То бива наглост, ама пък чак да обжалваш - Никаква прошка. Брънтията на трупчета, книжката в КАТ и квартала мирен.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?