Следвайте ни

"Доброволки" развалиха черна магия на пловдивчанка срещу 6 бона

viber icon

Пловдивчанка даде всичките си пари на две измамнички за разваляне на черна магия. 81-годишната жена дала над 2500 лв. и отделно 1500 евро, след което осъзнала, че е жертва на измама. 


Случката се разиграла вчера по обяд. Две непознати жени позвънили на вратата ѝ.  Представили се за доброволки към хуманитарна организация. Те влезли в дома на пенсионерката под предлог, че набират стари дрехи за дарения. Същевременно, обаче, успели да я заблудят, че над жилището й тегне черна магия, която могат да развалят. Възрастната пловдивчанка се притеснила и дала всичките си пари и спестявания за извършване на ритуала. 

Измамничките си тръгнали, а 81-годишната осъзнала, че е измамена. Веднага позвънила на тел. 112 и разказала какво се е случило. Униформени от Второ районно работят по случая и търсят измамничките. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?