Следвайте ни

До Пловдив: Пиян на мотика блъсна кола, след което избяга СНИМКИ

viber icon

Пиян велосипедист събра погледите посред бял ден в Асеновград, научи "Марица". Очевидци твърдят, че карал с безумна скорост по пътя, макар и замъгленото съзнание да не му позволява реална преценка на случващото се покрай него. Изведнъж асеновградчани чули силен трясък. Обърнали се и видяли, че пияният се забил в с колелото си в паркиран до пътя мерцедес. Олюлявайки се на краката си, мъжът се изправил, грабнал си колелото и се изпарил с бързината, която състоянието му позволява. "Виждал съм кола да блъска човек, но обратното за първи път виждам", коментират шеговито асеновградчани.  Други облекчено разсъждават: "Добре, че не е блъснал дете, а се е ударил в ламарина". 

снимки: Фейсбук

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай Тошо

Бай Тошо

12.09.2021 | 15:49

А бе лъжат, пиян и колело, в Кючука едно време имаше един чичо отиваше до кръчмето с колело и като се насвятка после го бута и залита с него, лъже тоя та се не трае, пиян колело не може да кара, той да ходи не може, та на колело равновесие да пази!

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?