49

До дни започва делото срещу Тротинетката, Чеченеца и Куката

До дни стартира делото срещу инфлуенсърите Емили Тротинетката/Даниел Йорданов, Петко Караилиев - Чеченеца и Тошо Куката за унизителния клип, заснет в пловдивски мол.  Сред обвиняемите е и Стоян Карапанов. Прокуратурата вече е внесла обвинителния акт срещу тях. 

Припомняме, че в в началото на април четиримата решили да заснемат скандален видеоклип, който впоследствие да споделят в социалните мрежи и да станат още по-известни. Стоян работел на бензиностанция. Пострадалото мом,че му бил колега, като по характер бил наивен, срамежлив, стеснителен и лесно манипулируем. Той познавал Куката и Чеченеца и ги смятал за известни. Младежът първоначално отказвал да участва в новия клип, но бил убеден да се включи в снимките, за да стане известен.  

Около 20 часа на 3 април четиримата били в мола на ул. "Перущица", където имало много хора. Там отишло и момчето По предварително обсъден сценарий те започнали да снимат клипа, като го развеждали с колан, вързан в областта на шията му, а той лазел на коленете си и имитирал движенията на куче. Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Емили/Даниел бил „господар“ и държал каишката, а Чеченеца и Куката давали команди.

Поведението им възмутило множеството граждани, които били по това време в търговския център.  По-късно видеоклипът бил публикуван и разпространен в социалните мрежи, което предизвика бурно обществено неодобрение. Четиримата обвиняеми са неосъждани.

Предстои Районният съд да насрочи разпоредително заседание по делото. 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 1 оценки
3/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Сън

Сън

30.06.2023 | 14:17

В пандшза...до един..

Отговори
6 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?