1939

До 6 години затвор за мъжете, заляли гадателката от Пловдив със сярна киселина

До 6 години затвор грозят мъжете от Враца, които в съучастие организираха заливането със сярна киселина на 52-годишната гадателка от Пловдив. 


Извършителите - на 42 и на 51 години, са задържани за 24 часа вчера вечерта, като спрямо тях ще бъде взета 72-часова мярка по настояване на наблюдаващия прокурор. След това ше се иска от съда постоянното задържане под стража, поне на главния извършител. 


Благодарение на денонощната работа на структурите на полицията и под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив, и вследствие на доброто взаимодействие между институциите, се е достигнало до разкриването на физическия извършител на деянието и на неговия помагач“, каза днес Петър Петров, районен прокурор на Пловдив. 


Шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов подчерта, че униформените са работили денонощно, за да разкрият виновните. 


Той благодари на полицейските служители, както и на прокуратурата, за доброто взаимодействие и изнесе подробности относно извършените действия от страна на полицейските служители.


Продължават активните действия по разследването.  

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Карцера

Карцера

03.12.2023 | 17:49

А Пеевски колко ще получи за КТБ?

Отговори
0 0
Що за закони

Що за закони

17.03.2023 | 20:15

Само 6 години, максимална присъда?! Това може да го извърши само изверг.

Отговори
7 2
Клада

Клада

30.03.2023 | 11:14

Повечето от тези гледачка заслужават да отидат на Кладата. Разбиват Семейства! Разбиват психиката на хора и им съсипват живота! Мамят хората и им вземат парите та дори и последните им спестявания. Къде е Полицията тогава? На Кладата! Малко и е.

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?