Следвайте ни

Див екшън в пловдивска болница заради пиян без предпазна маска

viber icon

Солидно почерпен пловдивчанин сътвори истински екшън в пловдивска болница. Поведението му наложи намесата на полиция и щракването на белезници.  

Грозните сцени се разиграли към 19 часа на 1 септември. 31-годишен си порязал дълбоко пръст на дясната ръка и решил да потърси медицинска помощ в УМБАЛ „Св. Георги“. Преди това обаче изпил доста алкохол. При пристигането си в болничното заведение обаче пловдивчанинът не бил с предпазна маска на лицето, което станало повод за отправена забележка от служители от охраната на болницата. 

Това вбесило пияния и секунда по-късно започнал да буйства и да обижда охранителите. Те се опитали да го озаптят, но безуспешно. Подали сигнал на колегите си и пристигнал патрул на охранителната фирма. Те сложили белезници на мъжа с порязан пръст, но въпреки това продължил да буйства и да сипе обида след обида. Патрулът подал сигнал на тел. 112 и след минути на място пристигнали униформени от Второ районно, които го поели и отвели в полицейското управление. Там го тикнали в ареста за 24 часа. 

Агресивният пловдивчанин бил изправен пред магистратите от Районния съд, които му определили административно наказание – глоба в размер на 100 лв. за хулиганската проява. 

Той се явил на съдебното заседание, като не пожелал адвокат. Обяснил, че си порязал пръста и признал, че е бил употребил алкохол. Казал също, че му била отказана тоалетна в болницата и че това го е ядосало. Заявил, че може и да ги е напсувал, но не помни. В крайна сметка изразил съжаление за случилото се. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Фърляйте повече сили бе Ко е тва

Фърляйте повече сили бе Ко е тва

05.09.2021 | 15:26

И да бяха извикали Първа Втора и Трета пехотна армий плюс Рейджарите и Парашутно десантния батальон и ония самальоти та дъ го озъптят човечеца порязън Борбата с не маскираните трябва да се провежда с армейски сили а не с някакви мижави тридесет охранители и два звода милиция Силите са неравностойни някакси Един немаскиран и само трийсет срещу него Поне триста трябваше да бъдат или три хиляди Тия немаскираните са много агресивни и макар и ранени и пияни могат сами да превземът Кремъл па не дай се Боже цял Израел и Фашистонг

Отговори
6 5
Полицай

Полицай

05.09.2021 | 14:22

Ритници с кубинки в носа много лекуват на тоя болестта. Ще стане като нов като изтрезнее...

Отговори
18 6
Ivan80g Al 11g.

Ivan80g Al 11g.

05.09.2021 | 11:51

Vyrr tv radia net sfeett dav ma6lnaaa.

Отговори
1 6
0123

0123

05.09.2021 | 14:18

Кво си писал бе серсемино ????..?

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?