49
Следвайте ни

Див екшън в Пловдив: Мераклия натопи проститутка в отвличане, след като спа с нея

viber icon

Мераклия за ласки от Пловдив натопи момиче на повикване в отвличане, научи "Марица". Причината - искал да й отмъсти, че не изпълнила всичките му желания в леглото. 

Пловдивчанин решил да си поръча проститутка. За целта потърсил в интернет, като намерил обява, предлагаща секс за 50 лв. с продължителност 30 минути. Звъннал на посочения телефон за връзка и се уговорил с момичето да осъществят любовния сеанс на неин терен на адрес в града. Тъй като било късно вечерта, мераклията си викнал такси.

Стигнал до къщата, а там го посрещнала проститутката. Влезли в една от стаите и правили секс. След десет минути момичето му съобщило, че трябва да си тръгва.  Зажаднелият за ласки мъж се вбесил. Двамата започнали да се карат относно цената, която трябва да се заплати за сексуалните услуги, както и за уговорките, които имали помежду си за сеанса. Като видял, че няма да се разберат, той се облякъл и излязъл на улицата. Много го хванало яд, че не получил това, което искал, и решил да си го върне на жрицата на любовта, като й създаде проблеми.

Хрумнало му да я натопи. Набрал тел. 112 от своя мобилен телефон и подал сигнал, че е видял как пребиват момче в къщата, където преди малко правил секс. Излъгал, че двама мъже са извадили момчето от сградата, пребили са го, след което са го качили насилствено в черна кола и са го отвели някъде. В разговора той пояснил, че не е успял да види добре возилото на "похитителите".

На място след минути пристигнали униформени от Второ районно. Те се свързали със собственика на къщата, който уточнил, че е дал жилището под наем, след което отключил входната врата и ги поканил в имота. Полицаите влезли и заварили двама души, единият от които 22-годишната проститутка със сръбско гражданство. Те отрекли да е имало насилствено изведен мъж от къщата. Двамата били арестувани до изясняване на случая.

Няколко часа след това пловдивчанинът, подал сигнала, бил извикан на разпит. Първоначално потвърдил информацията, която съобщил на тел. 112. След като полицаите прегледали записите от охранителните камери обаче, жадният за ласки си признал всичко. 

На записите се вижда как той влиза и излиза след сеанса, като няма никакви кадри, в които да се вижда, че някой е отвлечен или пребит. Мераклията казал пред полицаите, че съжалява за стореното. Той бил изправен пред съда заради фалшивия сигнал, като магистратите му определили глоба в размер на 1000 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пендаровски

Пендаровски

04.10.2021 | 19:03

Македонски уруспии одат у бугарско да ги учат на татарски номера!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?