Следвайте ни

Див екшън с пистолет на бул. "Марица" в Пловдив, шофьори си разчистват сметките

viber icon

Сцена като екшън филм се разиграла между шофьори на бул. "Марица" в Пловдив, научи "Марица". Стигнало се до напрежение и физически сблъсък, дори и до размахване на пистолет. 


Грозният екшън станал на 4 юни. Около 18 часа пловдивчанин си карал колата по бул. "Марица", когато в близост до моста на реката спрял, за да даде път на пресичаща пътното платно жена. Постъпката му явно изнервила останалите шофьори, които се струпали зад него в колона и започнали гневно надуване на клаксоните. Жената пресякла, а мъжът от града под тепетата си продължил към крайната цел - магазин на ул. "Янко Сакъзов". 


Само след секунди мощна кола препречила пътя му, а от нея излезли няколко момчета, готови за саморазправа. Започнали да му търсят сметка защо е дал път на пешеходец, че ги е забавил, обиждали го и го заплашвали. Напрежението ескалирало и за да ги разкара, стреснатият пловдивчанин извадил законно притежавания си пистолет "Глок-19", размахал го във въздуха и нападателите се изпарили от страх. Дори не се наложило да произведе изстрел. 


Въпреки това, шофьорът е подведен под отговорност и му била наложена глоба в размер на 500 лв. по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия. Той обжалвал и преди няколко дни магистратите от районния съд в Пловдив я отменили, тъй като според тях поведението му не е общоопасно и е било е резултат на неизбежна отбрана. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

лимбо

лимбо

13.12.2020 | 19:40

Както често се случва - наказват с акт свестния , а на мутрите нищо. Слава богу че съда е оправил донякъде нещата.

Отговори
1 0
anna

anna

12.12.2020 | 15:36

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - https://bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

Отговори
0 2
Стоичков

Стоичков

12.12.2020 | 12:27

За такива"бабаити"които си мислят че някой им е длъжен само размахването не е достатъчно.Идва времето когато и ще се стреля,все някога си намираш"майстора",ама от къде толкова мозък че да разбереш че и другия има права.

Отговори
8 0
Гост

Гост

12.12.2020 | 11:23

Сигурен съм, че повече няма да търсят саморазправа след тази Греда. Хахахаха

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?