49
Следвайте ни

Див екшън край Пловдив: Полицията разтури парти за ЧРД, купонджии бягат като нинджи

viber icon

Полицията прекрати диво парти за ЧРД в пловдивското село Искра, а купонджиите загасиха лампите и започнаха да бягат презглава.

Група младежи се събраха в постройка до центъра на селото, за да отбележат навършването на пълнолетие на единия. Към 01.00 часа посред нощ обаче веселяците продължили да надуват музиката до дупка и вбесили живеещите наоколо. Последвал сигнал до полицията.

На място бил изпратен полицейски патрул от районното в Първомай. Те пристигнали половин час след обаждането до тел. 112. Тъй като не им бил посочен точен адрес, униформените спрели на бензиностанция в началото на селото, ослушали се и чули силен шум откъм централната част. Тръгнали натам и на ъгъла на кръстовище преди центъра видяли, че купонът се вихри в бивш магазин. 

В това време нищо неподозиращи младежи излезли за по цигарам но щом видели патрулката се шмугнали обратно. След секунди осветлението било загасено, а музиката спряна. Изведнъж от задни и странични входове на сградата се разбягали купонджии  в тъмното. Полицаите потропали на вратата и отвътре се показали 2-3 момчета. Рожденикът обяснил, че празнува навършването на пълнолетието си и че обектът е купен от  родителите му.

Полицаите влезли в помещението. Там установили, че има към 15 младежи и уредба. Рожденикът продължил да се обяснява. Казал, че той е отговорен за музиката. Посочил, че живее в Пловдив, че в събота и неделя си идва на
село и че този бивш магазин е в съседство с бащината му къща.

Полицаите му написали акт, след което било издадено и наказателно постановление. Купонджията рожденик обжалвал санкцията пред съда. Магистратите потвърдили и така той ще трябва да плати глоба в размер на 500 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ivan zavet80g albe11g.,

Ivan zavet80g albe11g.,

14.10.2021 | 21:25

Zamit 11g.⚓⚓⚓️️️☘️☘️️️⛰️⛅️☀️⛱️️️️⛄☃️❄️❄️️

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?