2374
Следвайте ни

Див екшън до Пловдив: Пияна богаташка раздаде шамари на клиенти, скочи на полицаи

viber icon

Пияна жена сътвори истински екшън в заведение в Асеновград, но осъмна в ареста, научи "Марица". Причината за действията й всички си обясняват с алкохола. Дамата не работила, тъй като получила голямо наследство. 


Асеновградчанката си пийнал още от сутринта. Към 17 часа, вече солидно почерпена, тръгнала към заведението на ул. „Училищна“. Минути след това вече станала главно действащо лице в скандал. Пияната дама влязла в остър конфликт с три жени. 


В хода на скандала агресията на почерпената ескалирала, като тя забила шамар на едната клиентка, започнала да я налага и с пластмасова бутилка. Освен всичко това, многократно я обиждала на висок глас с думите "ку*ва" и "проститутка".


Поведението й наложило персоналът на заведението да подаде сигнал в полицията. Пристигналите на място униформени се срещнали отблизо с хулиганското поведение на почерпената асеновградчанка. Тя ги обиждала, блъскала и отказала да изпълни
разпорежданията им във връзка с установяване на самоличността й. На единия полицай казала: „Ку*ва, отиди да се е*** в мазето на полицията, ти не си никакъв полицай“. Отказала да ги придружи доброволно до районното, което принудило служителите на реда да употребят сила и да й сложат белезници. Съставили й акт, който асеновградчанката отказала да подпише. 


Бойната богаташка била изправена пред съда заради грозните сцени и агресивно поведение, като магистратите й определили глоба в размер на 500 лв. - максималната по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

ти да видиш

ти да видиш

12.10.2021 | 15:40

Едно време като поисках увеличение на заплата шефа ми каза не защото " Парите развалят човека" И се оказа че бил прав!

Отговори
0 0
стар, пиян, беззъб седесар

стар, пиян, беззъб седесар

12.10.2021 | 14:15

Най-после демокрацията победи!

Отговори
1 0
В английския няма родове при съществителите, та и ние вече така

В английския няма родове при съществителите, та и ние вече така

12.10.2021 | 09:30

“На единия полицай казала: „Ку*ва, отиди да се е*** в мазето на полицията, ти не си никакъв полицай“.” Това дали го е казала на мъж или жена? Не се разбира.

Отговори
3 3
Dio

Dio

12.10.2021 | 09:09

Какво значи "до Пловдив", бе Тончо?! Някъде в нивата ли?! Явно си толкова невеж, че не знаеш, че Асеновград е най-големия необластен град и е по-голям от поне 7-8 областни града!

Отговори
11 0
DR. PRADHAN

DR. PRADHAN

12.10.2021 | 08:27

Това има за цел да информира широката общественост, че Adity apradhan medical болницата сериозно и спешно търси здрави донори на бъбреци които са 100 %сериозни да продадат бъбреците си на цена от 780 000 щатски долара моля заинтересованите дарители да се свържат с нашия имейл: "[email protected]" или се обадете на +91 9873591114, 15733337443. УЕБСАЙТ: www.drpradhanurologist.com. можете да се свържете с нашия whatsapp: 15733337443 обещаваме ви максимално удовлетворение и очакваме спешното ви съответствие, тъй като нашите уважавани пациенти сериозно чакат бъбреците трансплантация За разбирането.

Отговори
1 18

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?