Следвайте ни

Див екшън до Пловдив: Бой, псувни и мятане на камъни между роднини

viber icon

Грозни сцени са се разиграли между роднини край Пловдив, научи „Марица“ от свои източници. Скандалът е станал малко след 22.30 часа в първия ден на 2021 година в карловско село. 

Двама братя се напили жестоко и тръгнали към апартамента на шурея си, който бил със съпругата си.  Отишли пред дома  и започнали да сипят люти псувни. Той не обърнал внимание, тъй като подобно поведение пияните до козирката имали и друг път. Братята се ядосали, че са игнорирани и единият започнал да мята камъни, пиратки и каквото му попадне по прозореца. Шуреят излязъл през блока, за да сложи край на грозните сцени, но почерпените му се нахвърлили и го пребили. На мястото се струпали хора и започнала саморазправа. Съседи се обадили в полицията и на място пристигнал патрул. Агресията на братята се прехвърлила и към униформените. Последвали арести и глоби. 

Побойниците били изправени пред Районния съд в Карлово, където заявили, че не си спомнят нищо от случилото се. Обяснили, че конфликтът бил предизвикан от факта, че шуреят се разправял с баща си предната вечер. 

Оказало, че единият от пияните вече е бил осъждан. Според магистратите нетрезвото състояние не се явява смекчаващо отговорността обстоятелство.

В крайна сметка и на двамата е наложено административно наказание – глоба в размер на по 200 лева. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ццц

Ццц

08.01.2021 | 13:17

Тия са със сините венци. Цяла нощ разигравали полицията и 200 лв глоба, смешна работа. Я ги пратете обществено-полезен труд по 2 месеца всеки един и ще си спомнят всичко.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?