46

Детето на арестувания полицай всеки ден питало: "Къде е татко?" 

Връзката между арестувания полицай от Милево Ангел Георгиев и неговото 5-годишно дете е много силна. Малчуганът всеки ден пита "Къде е татко? Защо не се прибира?". Това каза в съдебната зала адвокатът му Евгени Костадинов. 

"Цялото семейство се познава с жертвата от години. Бащата на Ангел е пръв приятел с убития Огнян. Неслучайно на събора пият заедно. Малшанс е, че другите да му налетели и са го смлели от бой. Тези три лица Караджов имат криминални прояви. А Ангел вече почти 20 години е служител на МВР, постъпил веднага след казармата. Той е с чисто съдебно минало и отлични характеристични данни, дори е награждаван от вътрешния министър преди няколко години", изтъкна адв. Костадинов. 

Той каза още, че полицаят е с постоянен адрес в Милево, че там живее семейството му, че там би живял и при евентуално изменение на мярката. 

Представителят на държавното обвинение посочи, че Ангел Георгиев е христоматиен пример за случай, при който трябва да се приложи най-тежката мярка за неотклонение. Делото е в активна фаза на разследване, каза още прокурорът и определи версията на защитата като "сълзлива история".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?