71

Делото срещу близнаците от Цалапица на пауза до септември

Делото срещу близнаците от Цалапица Борислав и Валентин Динкови ще продължи в началото на септември. Съдия Спасимир Здравчев насрочи делото за 10 септември сутринта, предаде репортер на "Марица". 

В съдебната зала днес бяха прочетени показанията на свидетели по делото, които не се явиха. Пред свидетелската банка застана единствено Арман, който е треньор по бокс в града под тепетата. Относно близнаците, той коментира: "Тези момчета не са професионални спортисти. Просто са тренирали". На въпрос какво знае за случилото се, той каза, че научил от новините и че няма информация за убийството, която да сподели. 

От експертизите на вещите лица, които бяха изслушани и приети, стана ясно, че след убийството не са открити налични травматични увреждания по тялото на Валентин, както и на брат му Борислав. 

Може да в обжалва род Окръжен Димитър Костов Изисква от съда доказателства събрани по другото дело. Не бяха предоставени за днешното заседа ие. Твърди се че има разговор между Бизюрев и близнаците и извършен оглед на този, запис. Не са събрани такива доказателства. *

Делото бе отложено за началото на септември, тъй като за изясняване на фактите бе изискана информация с приложени материали по делото срещу Бизюрев в Окръжния съд, евентуално касаещи записи от телефонни разговори между Бизюрев и единия близнак.  

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 2 оценки
4/5 от 2 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?