Следвайте ни

Делба до Пловдив: Роднини се заплашват с убийство заради барака

viber icon

На пръв поглед дребен спор се превърна в повод за брутално поведение между роднини в пловдивско село. Те живели в общ имот, който бил разделен на две чрез ограда.  В едната част живеел агресивен мъж, а от другата – неговата леля и братовчедка. Кавгата тръгнала от намерение за построяване на барака.

Мъжът искал да я изгради в половината на роднините, но те категорични му отказали. Отношенията между тях ескалирали на 2 септември миналата година. 

Около 20.30 часа ядосаният племенник излязъл в двора си и започнал сипе цветущи псувни и обиди към жените. Заканвал се, че няма да видят спокойствие в тази къща, както и че тепърва ще видят лошо. Това се повторило пак след час, около 21.30 часа на същия ден, както и през нощта, около 3 часа, когато отново изричал псувни, обиди и заплахи.


Лелята и братовчедката се изплашили и решили да търсят съдействие от служителите на реда и от съда. Поискали са бъде издадена заповед за защита от домашно насилие и да му бъде забранено да ги доближава. 

След събирането на всички доказателства, преди няколко дни съдът реши да наложи на агресивния тип глоба в размер на 300 лв. Освен това го задължава да се въздържа от домашно насилие и да ги доближава за срок от 5 месеца. Решението подлежи на обжалване. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Тончо

Тончо

13.02.2021 | 21:14

Като си тръгнал с хорски проблеми да ти кажа. Знаеш лш как яко комшията иба комшийката. кат вика се чуваше да 5 -тия етаж. ай напиши статия Фончо

Отговори
0 0
Тончо

Тончо

13.02.2021 | 21:13

Нямаш лш сш друга работа с хорски проблеми да се занимаваш чадо. толкова ли изпадна

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?