2374
Следвайте ни

Дъщерята на Машора: Баща ми е жертва на схема за трафик на бежанци

viber icon

Баща ми е жертва на схема за трафик на бежанци. Не е първият, не е и последният. Държавата трябва да направи нещо и да вземе адекватно решение по този проблем. Не може човек на тази възраст, на каквато е баща ми, да лежи в затвора за нещо, което не е направил. Това каза по време на протеста пред Съдебната палата дъщерята на 64-годишния Тошко Тодоров-Машора от Столетово, чието име е замесено в трафик на бежанци в Гърция.

"Свързах се с много хора, изпаднали в подобна ситуация. Дори гръцки адвокат ми каза, че затворите там са пълни с българи, измамени по същата схема", каза още Стефани. Тя очаква съдът да отхвърли молбата за екстрадиция, което за нея е единственото справедливо решение.

Над 500 подписа са събрани в Столетово и населени места в Карловско в подкрепа на Машора. Протестът пред съда продължава. Сред протестиращите са също съпругата на Машора, както и кметът на Столетово Мирослав Колев. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Никога

Никога

12.10.2021 | 10:59

Няма да откажат екстрадицията съдиите, нали утре ще станат подсъдими, че са злоупотребили с положението си. Колко човека като този Машор са изпратили на екскурзия знаете ли - много!!?

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?